2011. július 6., szerda

Kedvcsináló az év további részére

Kedves Olvasók!

Elnézéseteket kérem, hogy az elmúlt hetekben hiányolnotok kellett az utazásokat, de ígérem bepótolom személyes élmények formájában.


Hétvégén elmegyek Tandemugrani. Kicsit más utazás. De hát ég és föld között biztos lesz élmény, amit megoszthatok majd veletek.

Jövő héten elutazom ismét Prágába, immár harmadszor. Először a testvéremmel voltam pár éve karácsony és szilveszter között, a -15 fokos hidegben. Tavaly az akkori szerelmemmel élhettem át újra a fagyhalált.
Most pedig barátnőmmel megnézzük a nyarat Prágában...próbálom kicsit nem turista szemmel bemutatni mostmár a várost. Remélem örültök majd neki.


Szeptember végén elutazom felkutatni a Da Vinci kód könyv nyomán Rómát. Szandi barátnőmmel végigmegyünk a könyv által megjelölt rejtvény szerint a város nevezetességein. Izgalmas történetünket olvassátok majd szeretettel.

Novemberben amolyan Sex and The City módra meglátogatjuk Európa egyik Divatvárosát, Párizst. Négy barátnő, különböző jellemek. Én Miranda Hobbesre hajazok. Gyertek velünk.


És aztán Novemberben felteszem az I-re a pontot. Testvéremmel elmegyünk Észak-Indiába és Nepálba egy körútra. Itt Vietnámihoz hasonló utazást élünk majd át. Sőőőt. Még lélektörőbet, sejtéseim szerint. Minden nap közvetítek majd nevezetességekről, eseményekről, érzésekről.


Remélem kedvet tudtam csinálni ahhoz, hogy az oldalt ebben az évben is rendszeresen nézegessétek a továbbiakban is. Addig pedig javaslom az archívumban található több mint 70 cikket, a világ minden tájáról.


Üdvözlettel és a saját útjaitokhoz is sok-sok élményt kívánok.
A cikkek írója: Judy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése